Lagerpåfyllning!

Melanotanshopen.com – Sveriges bästa Melanotan 2

Vi får ofta frågan ”Finns produkten verkligen i lager, jag har blivit lurad av andra leverantörer och fått vänta i veckor och ibland månader på min beställning”.

Svaret på den frågan är att alla produkter du ser i vår butik finns i lager för omgående leverans! Du behöver inte vänta en sekund längre än nödvändigt på ditt Melanotan-2

En annan fråga är ”Tar ni emot Swish/Bankbetalning”, svaret där är Nej. Anledningen till det är att Swish/Bankbetalning skapar ett digital spår mellan dig som kund och oss. Det kan skapa onödiga problem för båda parter och det finns gott om butiker som har praktiserat detta och orsakat stora problem för sina kunder. Det är ingenting vi vill åsamka dig som kund till oss på Melanotanshopen.com. Postbetalning må låta gammaldags, men det är 100% anonymt och säkert, vilket gör att både du och vi alltid är säkra, det är det viktiga!

Välkommen till oss oavsett om du är en ny eller gammal kund!

Med vänlig hälsning, Melanotanshopen.com